Bedrijfsfotografie Outokumpu « Jurgen Doom Fotografie

Bedrijfsfotografie Outokumpu

16 juni 2010 om 10:08 door jurgen geplaatst in de categorie architectuur,bedrijfsfotograaf,bedrijfsfotografie,fotograaf,fotografie,interieur

Bedrijfsfotografie is – na jaren van fotograferen – zowat mijn lievelingswerk geworden. Zelfs al moet je daarvoor om half 5 voor opstaan, 3 uur rijden tot in het noorden van Nederland en met al je materiaal over en weer zeulen. Als “ingenieur-werd-fotograaf” blijft de industrie mij boeien.

Zo ook voor Outokumpu, die bij een van hun klanten beelden wou laten maken voor hun brochures. Outokumpu is een Finse fabricant van roestvrij staal, waar onder andere grote tanks van gemaakt worden (voor de wijn- en bierindustrie, maar ook voor op tankwagens, etc ….).

Ze vroegen me om in de workshop van Holvrieka beelden te gaan maken voor hun brochure. Hieronder een paar impressies.

Zowel bovenstaand beeld (3 flitsen) als onderstaand beeld (4 flitsen) zijn wat nabewerkt in Lightroom, maar voornamelijk de witbalans. Door gebruik te maken van flitslicht kan je zelfs in een grote ruimte wat “sfeer” creëren.

In dit beeld zit “maar” 1 flitsje.

Op de terugweg lekker lang in de file gezeten, zodat het uiteindelijk toch een dag van zowat 15h geworden is …. maar ‘t was geweldig om dit te mogen doen.

1 Reactie »

  1. "en met al je materiaal over en weer zeulen" … *ahum* 🙂

    Comment by jasmijndecuyper — 16 juni 2010 @ 17:05

RSS feed voor reacties op dit bericht. TrackBack URL

Plaats een reactie