Personal drive – een dynamisch bedrijf van dynamische mensen.

Posted on

Personal drive is een jong en dynamisch bedrijf dat door 2 sportieve en vriendelijke mensen werd opgericht.  Ruth en Filip zijn personal coaches en hebben van hun droom hun droomjob gemaakt.

Nadat ze een deel van de beelden die ik voor sporta maakte, die je bijvoorbeeld hierhier, en hier kan vinden, gezien hadden, waren ze overtuigd om mij te vragen om beelden te maken voor hun website.

Voor de shoot zelf vroegen we de professionele ondersteuning van styliste en visagiste  Ans Brugmans en trokken naar … en gym!

Voor de shoot zelf heb ik quasi alle registers moeten open trekken.  Zo gebruikte ik een witte achtergrond, opgehangen aan een draagbare support.  Voorts had ik zowat al mijn lichten nodig, van mijn Elinchrome studiolichten tot mijn Nikon SB900 reportageflitsen.  En om het licht helemaal naar mijn hand te zetten gebruikte ik snoots, flags, gobo’s en kleurenfilters.  Maar uiteindelijk was het het enthousiasme van Ruth en Filip dat de hele shoot heeft doen lukken en de beelden tot leven laten komen.

Alle beelden zijn gemaakt met een verscheidenheid van lenzen op een Nikon D3s.  Ze zijn allemaal gefotografeerd tegen de witte achtergrond, zelfs de beelden waar de achtergrond zwart is.  Simpel toch, als je geen licht zet op de achtergrond, dan wordt die zwart ….

Het resultaat van de shoot kan je bekijken op  www.personaldrive.be Ga eens kijken, en doe iets aan je eigen conditie! 🙂

 

 

Personal drive.
Personal drive.
Personal drive.
Personal drive.

 

2 Replies to “Personal drive – een dynamisch bedrijf van dynamische mensen.”

Comments are closed.