Wedstrijdje – de oplossing

Posted on

Een paar weken terug lanceerde ik een wedstrijdje, waarbij ik vroeg op welke manier dit beeld gemaakt werd en wat het juist was.

Het antwoord is eigenlijk heel eenvoudig. Tijdens het fotograferen van een dansvoorstelling in Londen (van The Artists Theatre School) was ik bezig met een telezoom (70-210) een beeld te maken van een silhouet. Door de grote zwarte partij van het silhouet “haperde” de autofocus even en ging hij helemaal de andere kant uit, waardoor ik bovenstaand beeld te zien kreeg. Ik vond het echt wel iets hebben, en maakte het beeld dan ook.

Onderstaand beeld is waar ik initieel voor ging, maar valt volgens mij een beetje bleekjes uit in vergelijking met bovenstaand beeld.

Dank aan alle reacties.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.