28 dagen in februari – dag 12

Posted on

28 dagen in februari is een persoonlijk fotoproject, waarbij ik de alledaagse dingen des leven fotografeer, met de nadruk op mijn kinderen Johannes en Myrte, met behulp van om het even welk apparaat dat foto’s maakt ….

… met in dit geval een Nikon D3s met 70-200 f2.8 lens.

Tijdens het weekend foto’s maken is niet altijd zo even evident.  De kinderen hebben wat activiteiten, moeten gebracht en gehaald worden, meestal moet er in huis nog wat geklust worden of moet wat admin geregeld worden.  Dit weekend kwam er dan nog een vriendinnetje spelen, die Myrte meevroeg naar de turnles.  Myrte had vroeger al geturnd maar had een beetje interesses verloren door omstandigheden.  Maar met het vriendinnetje er bij moest ze geen twee keer nadenken om mee te gaan.

Ik ging een kwartiertje vroeger dan het einde van de turnles naar de sportzaal om nog wat beelden te maken van de turnende kinderen, maar moest vaststellen dat ze al bezig waren de spulletjes op te ruimen ….

… en Myrte kennende gebeurt zoiets steeds met evenveel enthousiasme en energie als – in dit geval – het turnen zelf.

 

 

‘s Avonds waren beide kinderen nogal moe van het spelen … en vanaf 17h mogen ze naar “een filmpje” kijken.  Johannes zit dan altijd in de zetel voor het scherm (in dit geval met een lekker warm fleece dekentje rond hem) en Myrte legt zich steevast in de zetel, in dit geval met de knuffels op haar (die eigenlijk in haar kamer moeten liggen … maar soit).

 

Foto’s verwijderd op vraag van de kinderen – 31/05/2017  .  ‘t Heeft lang geduurd … 🙂