FOTOGRAAF

Fotograaf Jürgen Doom. 

Ik ben Jürgen Doom, fotograaf uit Leuven.

Als professioneel fotograaf (tussen 2005 en 2023) specialiseerde ik me in eigentijdse bedrijfsfotografie.

Sinds 2023 neem ik geen nieuwe freelanceopdrachten meer aan.

Hieronder vind u niettemin mijn professionele portfolio.

Professionele portfolio:

Foto’s voor uw bedrijf die dienen om een product of proces (industrie), om mensen achter de schermen (portret), om locaties en plaatsen (architectuur) in beeld te brengen.

Klik op de link hieronder om de specifieke portfolio te bekijken.

Portret

Architectuur

Industrie

HOMEPAGE

Bedrijfsfotografie is een brede omschrijving voor het type van fotografie dat me het meeste boeit. Ik kan de disciplines waarin ik graag werk moeilijk anders beschrijven dan:

Bedrijfsreportages (industriële fotografie), portretfotografie en architectuurfotografie.

Uiteindelijk kan je samengevat zeggen: alles wat products, people en places betreft.

Bedrijfsfotografie
Centrumbrochure voor Sporta vzw

Fotograaf voor product, people en places

Al meer dan 15 jaar lang specialiseer ik me als bedrijfsfotograaf.  Als mensen me vragen wat ik dan juist doe, antwoord ik vaak het volgende:

Ik heb een grote interesse in alles wat met ‘products, people en places‘ te maken heeft.  Dat dekt zowat alle domeinen van de bedrijfsfotograaf die ik zo graag ben.  Hieronder vind je de links naar de galerijen met een portfolio aan beelden hierover:

portretfotograaf (people), architectuurfotograaf (places), industriële fotograaf (productie, people & places)

Bekijk hier enkele publicaties waarin mijn werk gebruikt werd.

Voor industriële fotografie vind je hier een galerij met industriële fotoreportages: meer beelden uit eenzelfde opdracht.

Actieradius en type werk als fotograaf

Hoe ga ik als bedrijfsfotograaf te werk om jouw bedrijf/portretten/producten/locaties goed in beeld te brengen?

Ik werk vanuit Leuven.  Veel van mijn klanten bevinden zich in de driehoek Leuven, Brussel, Mechelen.  Maar uiteraard verplaats ik me naar andere locaties.  En er zijn best ook wat bedrijven die me naar de ons omringende landen sturen voor foto-opdrachten.  Wil je daar meer info over, dan kan je me contacteren via mijn contactpagina.

Portretfotograaf
Campagne voor Christelijke Mutualiteit

Door het type van foto shoots werk ik voor diverse opdrachtgevers.  Ik maak portretfoto’s voor magazines en tijdschriften, lever hedendaagse portretfotografie voor KMO’s en de industrie af, werk voor HR bedrijven en law-firms.

Als fotograaf kom ik dus naar je bedrijf toe met alle materiaal dat nodig is om professionele foto’s te maken.  Hieronder bespreek ik kort hoe ik werk als portretfotograaf, architectuurfotograaf en eigentijdse industriële fotograaf.

Bedrijfsfotograaf
Industriële fotografie – AGC

Portretfotograaf

Ik bied u diverse vormen van portretfotografie aan: headshots, locatieportretten, portret voor corporate ID.  Na meer dan 15 jaar als portretfotograaf te werken heb ik veel ervaring met het werken van mensen in diverse bedrijven en industrieën.  Of het nu op een werf, in een kantoor, ergens te velde of in een achterafkamertje moet gebeuren, ik heb er ooit wel professionele beelden gemaakt.

Klanten boeken mij voor mijn aangename manier van werken, mijn professionaliteit tijdens foto shoots en uiteraard de kwalitatieve beelden.

Ik werk niet met een studio in Leuven, maar bouw dus een mobiele studio op locatie.  Voor uw portretten kom ik naar u toe.  Ik portretteer personen steeds op locatie.

Portretfotograaf en bedrijfsfotograaf
Portret voor Subsea Industries – Antwerpen

Dat betekent dat uw portretfoto’s in uw bedrijf kunnen gemaakt worden. Daarbij zoek ik (samen met u)  een locatie binnen of buiten de gebouwen.

Portretfotografie in uw bedrijf

Portretfotograaf

Binnen:

met mijn fotomateriaal bouw ik snel een professionele fotostudio op.  Hiermee kan ik in uw bedrijf portretfoto’s maken die eruit zien alsof ze in een studio gemaakt zijn. 

Ik heb uiteraard alles bij om dat te doen: studiobelichting, achtergrond, etc. 

Omdat er bij portretfotografie vaak met studiolicht gewerkt wordt (en niet het daglicht, want daar kunnen we in onze landen weinig op rekenen), kunnen professionele portretten op de meest diverse locaties gemaakt worden en er professioneel blijven uit zien.

Buiten/op locatie

Portretfotograaf leuven

ik ben getraind om overal beelden te maken.  Soms kan het daglicht zo mooi zijn, dat ervoor gekozen wordt om buiten portretten te maken.  Moest het toch nodig zijn dan kan ik dankzij mijn mobile flitslichtinstallatie kan ik ook daar het licht naar m’n hand zetten.

Tijdens het fotograferen van portretten kunnen de foto’s kunnen onmiddellijk op computer bekeken worden, zodat iedereen zijn of haar beeld zelf kan kiezen.

Een reeks voorbeelden vindt u op de portretpagina van bedrijfsfotografie.

Architectuurfotograaf

Ik heb een lange voorgeschiedenis voor alles wat met de bouwnijverheid te maken heeft. Zo ook als architectuurfotograaf.  Daarom lever ik graag beelden voor vastgoedkantoren (immo) en werk ik voor diverse bedrijven en magazines die professionele architectuurfoto’s nodig hebben.

Architectuurfotograaf
Interieur voor Biwood

Architectuurfotografie voor jouw bedrijf – wat kan dat betekenen?

Interieurfotografie in (met beelden van appartementen en huizen voor immo, bedrijven en kantoorruimten, showrooms, winkelinrichtingen, technieken…)

Architectuur – interieur – voor Biwood

Exterieurfotografie in: de buitenkant van gebouwen in hun natuurlijke setting.

Architectuurfotograaf
Architectuur voor BMW-garage

Industriële fotograaf

Als industriële fotograaf werk ik voor diverse sectoren: fotografie voor de bouwnijverheid, beeldmateriaal voor de automobiel en transportsector, foto’s voor folders en jaarverslagen van high-tech bedrijven, etc ….

Publicatie – industriële fotografie voor Group Suerickx

Ik graag voor diverse lokale en internationale bedrijven. Van mijn klanten hoor ik af en toe het volgen ‘Jürgen Doom verstaat de noodzaak van ons heel goed. Hij heeft als fotograaf een goede voeling met de industrie’.

Ik kan zowel in uw bedrijf productieprocessen fotograferen, als producten, diensten, etc.

Bedrijfsfotograaf
Industriële fotografie

Voor meer specifieke galerijen, klik door naar architectuurfotografie, industriële fotografie en portretfotografie.

Aarzel niet mij te contacteren voor bijkomende informatie. In een gesprek luister ik altijd goed naar uw wensen en vertaal dit dan altijd naar beelden die u lang en succesvol kan inzetten.

[wp_sitemap_page]