Bedrijfsfotografie voor Het Contentatelier

Posted on

We hebben een lange voorgeschiedenis, Marthe en ik. Het afgelopen decennium werkten we vaak samen om beeldmateriaal te creëren voor Weleda-magazine. Marthe maakte steeds een duidelijke briefing op en begeleide me tijdens het fotograferen van allerlei producten voor Weleda. Het was als bedrijfsfotograaf een hele fijne samenwerking die gebaseerd was op vertrouwen, professionalisme en wederzijds respect.

Toen Marthe besloot om haar hart te volgen en haar passie voor schrijven en communicatie op een professionele manier te ontwikkelen, richtte ze Het contentatelier op. Het contentatelier is Marthe’s geesteskindje en specialiseert in Copywriting, Content writing en Project management. Kortom, alles wat met taal en communicatie te maken heeft voor bedrijven, magazines, organisaties, etc.

Het was voor mij dan een hele eer toen Marthe me contacteerde met de vraag om het beeldmateriaal voor haar gloednieuwe site te fotograferen. Er moesten zowel portretten gemaakt worden, als dragende foto’s voor de illustratie van haar website.

Zoals de traditie het wil was het weer geweldig fijn samenwerken met Marthe. Het resultaat is te bekijken op Marthe’s website, www.contentatelier.be. Hierna volgt een kleine greep uit de beelden.