Evy Gruyaert naakt!

Posted on

Echt waar! En ze was dan nog eens om af te likken ook! Ze zag er geweldig lekker uit! En Evy zelf? Die smolt er bijna bij ….

Rond de paastijd moest ik Evy Gruyaert gaan fotograferen bij Donna tijdens haar “ochtenblok”.
Ik had haar naam wel al eens een paar keer horen vallen links en rechts, maar eigenlijk wist ik niet goed wie de jongedame was. Vrienden van me keken me een beetje “jaloers” aan omdat – zo zegden ze – het wel een mooie verschijning zou zijn.

Bleek nu dat ik niet alleen Evy zelf, maar ook haar quasi perfect nagemaakt en volledig naakte chocoladebeeld moest fotograferen. Dat beeld zou dan enkele dagen later een “gelukkige winnaar” krijgen, die er dan van hartelust kon van genieten.

Ik moet toegeven dat het voor mij een beetje een opdracht zoals een ander was. Zelfde “stress”, zelfde “inzet”, zelfde “motivatie” voor mij om met een goed beeld naar het reclambureau te kunnen terugkeren, zodat ze zowel Evy, haar chocolade alter ego en het logo van Donna in 1 beeld konden verwerkt zien. Maar tijdens de opnamesessie, die “live” op antenne ging (zowel radio als TV) heb ik me toch een paar keer moeten bedenken dat ik het allemaal een beetje vreemd vond, ja misschien zelfs ietwat ongepast.

Niet dat ik preuts ben, verre van. Daar gaat het eigenlijk niet om. En er is al genoeg bloot op TV en “in de boekskes” te zien, zodat een chocolade afbeelding van een naakt lichaam bezwaarlijk shockerend te vinden is. Nee, ik vroeg me eigenlijk af wat in de eerste plaats Evy daar nu echt van vindt. Vindt ze het leuk om zo’n beeld te laten maken, wetende dat een of andere wildvreemde er met veel genoegen gaat aan zitten likken, zuigen en bijten?

En ik vroeg me ook af wat “een vrouw” in het algemeen daar van vindt. Zou de “modale, er goed uitziende vrouw” het leuk vinden om zoiets te ondergaan? Om zo niet alleen in de media te komen, maar door iedereen bekeken en “visueel betast” te worden?

Als man zal je reactie waarschijnlijk zijn dat dit toch wel moet kunnen en eigenlijk niets voorstelt. Niet?

Inderdaad, dat zou best eens kunnen waar zijn. Of toch niet. Die perceptie zou daarom wel eens kunnen veranderen als je eens een halve minuut stilstaat bij de mogelijkheid om in je blote chocoladeflikker en op levensecht formaat in de inkomhal van je kantoor te zitten waar er dagelijks honderden bekenden en minder bekenden passerren …? Zou je het dan als man nog zo gretig willen doen?

Evy waarschijnlijk wel. Want ze doet het met stijl. Naakt!