Industriële fotografie

Mijn hart klopt voor industriële fotografie.

Fotoreportages in industriële bedrijven kunnen vele facetten aannemen. Doorgaans is het een combinatie tussen het tonen van wat de medewerkers van het bedrijf doen en industriële processen en producten.

fotograaf, industriële fotografie, industriële fotograaf, fotografie

De bouwnijverheid, de transportsector, high-tech industrie, cosmetica, zware industrie, … Noem het op en ik heb het gefotografeerd.  Voor diverse klanten in de industriële sector.

Zo heb ik in kranen boven bouwwerken gehangen, onder bruggen, in tunnels.  Ik heb schilders op daken en stellingen gefotografeerd.  Of beelden gemaakt van of uit rijdende auto’s.  Bij vrieskou op werven gestaan, of in de volle zon dakwerkers roofing zien branden. In productiehallen, cleanrooms en distributiecentra.

Een van de meest gehoorde opmerkingen over mijn industriële fotografie ‘s is dat ik versta wat mijn klanten in de industrie willen.  Bovendien hoor ik vaak dat ik als fotograaf ook begrijp wat de klant aan het doen is.  Mijn wetenschappelijk achtergrond speeld daar zeker in mee (ik was ooit – in een ver verleden – bouwkundig ingenieur).

In onderstaand beeldmateriaal kom je die verschillende sectoren zeker tegen.  Op mijn pagina met publicaties ziet u enkele toepassingen van mijn werk in de industriële fotografie.

In onderstaande portfolio vind je hier voorbeelden van.   Elke opdracht is anders, elk bedrijf is anders en legt andere accenten. Ik pas me dan ook graag aan aan de wensen en eisen van het bedrijf waar ik voor werk.

Contacteer me gerust om meer info en om je wensen over welk soort industriële beelden je graag zou hebben.