Portretfotografie

Een professioneel portret maken – portretfotografie in het jargon – is een groot deel van mijn werk als professioneel bedrijfsfotograaf.  Als portretfotograaf maak ik al mijn portretten op locatie (binnen of buiten).  Dat kunnen dan locatieportretten zijn (omgevingsportretten) of studioportretten. Hoewel ze in uw bedrijf gemaakt zijn, zien de foto’s er dan uit alsof ze in studio gemaakt zijn.

Wat kan ik als portretfotograaf allemaal bij u in uw bedrijf beteken?

Studioportretten in uw bedrijf.

Bent u op zoek naar studioportretten van uw medewerkers, maar u heeft geen tijd om iedereen apart naar een studio te sturen. Begrijpelijk. Daarom kom ik naar u toe!

Portretfotograaf

De portretsessie kan dus in uw  bedrijf.  Hiervoor heb ik enkel een ruimte nodig waar ik mijn achtergrond en lichten kan opstellen.  Dat mag gerust een duistere ruimte zijn.  Ik neem zelf licht mee.  Fotografie is schrijven met licht, en daarom breng ik graag mijn eigen licht mee.

Bij het maken van studioportretten (portretten voor website, LinkedIn, etc …) kan de geportretteerde steeds het beeld zien tijdens de shoot.  Want tijdens het fotograferen stuur ik de beelden rechtstreeks naar de computer  door.   Zo krijgt de geportretteerde ogenblikkelijk het beeld te zien op het computerscherm.  Daarna nemen we even de tijd om er, samen met de geportretteerde, het beste beeld uit te kiezen.

Op mijn klantenpagina vind je een overzicht van voor welk type klanten ik vaak werk.

Contacteer me gerust voor meer info.

Bedrijfsportretten op locatie.

Zoekt u eerder locatieportretten?  Of beelden van uw werknemers op de locatie waar ze hun werk uitvoeren?  Of portretten op een door u gekozen locatie?

portretfotograaf

Het kan allemaal. En ik doe het graag in samenspraak met u bij de voorbereiding van de opnamen. We kunnen ervoor zorgen dat uw logo op uw de achtergrond zichtbaar is, of een architecturaal element in het portret verwerken.

Hoe creatiever hoe liever!