Portretfotografie

Een professioneel portret maken – portretfotografie in het jargon – is een groot deel van mijn werk als professioneel bedrijfsfotograaf.  Als portretfotograaf maak ik daarbij zowel foto’s op locatie (binnen of buiten).  Hoewel zij in uw bedrijf gemaakt zijn, zien de foto’s er uit alsof ze in studio gemaakt zijn.

Wat kan ik allemaal bij u in uw bedrijf doen als portretfotograaf?

Studioportretten in uw bedrijf.

Bent u op zoek naar studioportretten

Portretfotograaf

Dat kan in uw  bedrijf.  Hiervoor heb ik enkel een ruimte nodig waar ik mijn achtergrond en lichten kan opstellen.  Dat mag gerust een duistere ruimte zijn.  Ik neem zelf licht mee.  Fotografie is schrijven met licht, en daarom breng ik graag mijn eigen licht mee.

Bij het maken van studioportretten (portretten voor website, LinkedIn, etc …) kan de geportretteerde steeds het beeld zien tijdens de shoot.  Want tijdens het fotograferen stuur ik de beelden rechtstreeks naar de computer  door.   Zo krijgt de geportretteerde ogenblikkelijk het beeld te zien op het computerscherm.  Daarna nemen we even de tijd om er, samen met de geportretteerde, het beste beeld uit te kiezen.

Op mijn klantenpagina vind je een overzicht van voor welk type klanten ik vaak werk. Contacteer me gerust voor meer info.

Bedrijfsportretten op locatie.

Zoekt u eerder locatieportretten?  Of beelden van uw werknemers op de locatie waar ze hun werk uitvoeren?  Of portretten op een door u gekozen locatie?

portretfotograaf

Het kan allemaal. En ik doe het graag in samenspraak met u bij de voorbereiding van de opnamen. We kunnen ervoor zorgen dat uw logo op uw de achtergrond zichtbaar is, of een architecturaal element in het portret verwerken.

Hoe creatiever hoe liever!

Vrij werk

Ik maak niet enkel beelden in opdracht van klanten, maar af en toe kom ik met een portret naar buiten dat ik zelf heb willen maken.

Omwille van het mooie licht. Omwille van de mooie persoon.  Omwille van een mooi moment.  Of omdat ik er gewoon zin in had.

Even geduld, de beelden van de galerij Portretfotograaf zijn aan het laden.