28 dagen in februari – een persoonlijk project

Posted on

Ken je dat, een huis waar een electricien woont en waar de electriciteit maar niet af geraakt.  Of een loodgieter die bij hem thuis nog altijd het een en ander moet aansluiten.  Of de schilder die er maar niet toe komt om deze of gene kamer bij hem thuis te schilderen.  De lijst is eindeloos, want bij fotografen is dat doorgaans niet anders.  Allemaal zijn we druk bezig om onze klanten te bedienen, om ons werk rond te krijgen, om onze foto’s af te werken, …. dat het ons niet lukt om de doodgewone dingen van het alledaagse huiselijke leven te documenteren.

Om die reden heb ik besloten om mezelf een project op te leggen, namelijk het documenteren van – voornamelijk – mijn bloedeigen kindjes.  Jawel, de meeste foto’s van mijn spruiten zijn gemaakt met het compactje – of de GSM, godbetert – van mijn vrouw.

Shame! (of was die slogen enkel voor de tanende regeringsvorming voorbehouden?).

Daarom, ziehier “28 dagen in februari”, een persoonlijk project van mezelf om me te verplichten uit mijn kot te komen en mijn kinderen te fotografen …. met elke dag – hopelijk – minstens 1 foto …

Eens zien hoe ver we geraken.

8 Replies to “28 dagen in februari – een persoonlijk project”

  1. Super! Voor mij in ieder geval niet evident om alle dagen iets te schieten en publiceren, maar wel een leuke uitdaging en zeker een verademing op creatief vlak.

    Succes!

    Roeland

  2. Waaaaaauuuuuuuwwww, knap initiatief.
    We volgen je op de voet.
    Dus maak tijd voor je prachtige kinderen.

Comments are closed.