Car Dance

Posted on

Volgens “insiders” zou dit de nieuwe rage moeten worden – Car Dance.

Voor de Studio Brussel luisteraars onder jullie zal dit niet zo vreemd klinken. Al de hele week lang, en nog tot en met vrijdag, schuimen ze het land af op zoek naar twee “car dancers” die graag een nieuwe wagen zouden willen winnen.
Gisteren hadden ze post gevat aan Alma3 in Leuven.  En ik moest er voor een reclamebureau foto’s van gaan maken voor een reportage dat ze daar
over gaan maken.
En omdat ik graag het aangename aan het nuttige koppel, had ik met mijn vrouwtje afgesproken om elkaar rond een uur of 5 daar te treffen, zodat we met onze twee kleine bengels een hapje konden gaan eten in Alma – wat voor de kindjes altijd een feest is (ze krijgen dan frietjes ….).
Omdat ik al vanaf 4 uur bezig was en met de “organisatoren” aan de praat geraakt was, kwam het op het feit dat mijn kindjes ook gingen langskomen.  Ik raadde hun wijselijk aan niet aan hen te vragen of ze eens graag wilden “car dansen”, want in die ene minuut zijn ze in staat om een splinternieuwe wagen om te bouwen in een iets wat het midden heeft tussen een afgeleefde sedan en een coupé uit de jaren ’30.
Maar eigenlijk vonden ze het bij StuBru nog zo gek niet en hebben ze het hen toch gevraagd.  En natuurlijk wilden onze kindjes in een auto dansen.  En natuurlijk mochten ze daarbij alles doen wat ze in onze auto niet mogen doen ….
Enfin, om een lang verhaal kort te maken, ze hebben zich wel een beetje gedragen (de auto is nog bruikbaar).
Foto’s verwijderd op vraag van de kinderen – 31/05/2017  .  ‘t Heeft lang geduurd … 🙂

Hier kan je hun gedans zien ….

Na afloop van hun exploot mochten ze zelfs even op de radio komen, live bij Siska.  Maar dat was buiten de eendjes gerekend die voor de Alma rondliepen, want daar hadden mijn kindjes meer oog (en oor) voor dan voor lieve Siska.  Ze hebben dan maar de telefoon aan de papa doorgegeven, die een praatje gemaakt heeft met Siska.

En zo komt een mens nog eens op een andere manier in de media ….

2 Replies to “Car Dance”

  1. Jürgen, ik sta echt te kijken van die knappe foto. Ik stond er gisteren bij toen je de foto’s maakte, en ik heb me zitten afvragen hoe die, op het eerste zicht redelijk saaie opzet, tot interessante foto’s kon leiden…
    Iemand die zot doet in een auto, hoe maak je daar een visueel sterke foto van? Maar dat was natuurlijk weer buiten jou gerekend!
    Echt knap werk. Verdient grote pluim.

Comments are closed.