Eva

Posted on


Ik luister graag naar muziek. Ik beken, ik ben er een beetje aan verslaafd. Wanneer ik geen opdrachten heb en thuis mijn beelden aan het verwerken ben – of blog, voor de verandering – dan staat de muziek steevast op.

De combinatie tussen muziek en fotografie is helemaal te gek. Daarom tracht ik hier en daar wat concertjes en optredens mee te pikken en als het even kan te fotograferen.

Dit jaar mocht ik van Stef Bos – voor wie mijn respect heel groot is – zijn tour vastleggen. Bij Eva De Roovere heb ik mezelf uitgenodigd, omdat haar plaat “de jager” zoveel indruk op me gemaakt heeft. Vlaamse rootspop wordt haar stijl genoemd. Ik noem het steevast “uitstekend aanstekelijke muziek”.

Ik was zelfs zo onder de indruk, dat ik besloten heb gitaar te leren spelen (een oude jongensdroom). Maar daarover later meer.

Fantastig toch.

2 Replies to “Eva”

  1. Verder dan 2x per jaar kampvuurgitaar te spelen, geraak ik niet maar ‘t is toch altijd fijn als je (een beetje) een instrument kan bespelen.

    In onze trouwmis heb ik zelfs een liedje gespeeld + gezongen voor mijn madam 😉

  2. Ik heb altijd opgekeken (en nog trouwens) naar mensen die een muziekinstrument kunnen bespelen, kampvuur of concertzaalsgewijs …
    Ik heb hoegenaamd geen ambities in die richting, maar ik vind het geweldig om zelf een instrument onder controle te krijgen. ‘t Is klassieke gitaar dat ik leer, maar via de akkoorden kan ik gerust mee bij elk kampvuur. Enkel die verdomde F en B akkoorden komen er nog niet snel genoeg uit …

Comments are closed.