Huwelijksfotografie

Posted on

Ergens, vroeg in december, op een koude, kille en natte vrijdagochtend, maakt Barbara zich op voor een warme, spontane, intieme en vooral hartverwarmende huwelijksdag.

De reportage begon bij de voorbereidingen – aantrekken kleed, visagie, ….. . Onderstaand beeld, waar zowel 2 reportageflitsen als een groot raam voor de belichting zorgen, is een van mijn favorieten.

Ondanks de regen en kou van die dag zijn we toch buiten gaan foto’s maken. Hieronder een impressie.

Barbara had gezorgd voor een speciale locatie, waar je toestemming moet voor krijgen. En alhoewel het “buiten” was, konden zij en Rudy toch een beetje beschut staan. De twee reportageflitsen die voor de belichting zorgen, zijn tegen de regen beschermd door doorschijnende plastic zakjes, want flitsen en water zijn een garantie op problemen ….

Om toch een beetje kleur in de reportage te krijgen hebben we onze truukendoos moeten boven halen, alsook wat kleurfilters en flitsfotografie-kennis. Hieronder een foto die evengoed op een avond in de zomer met de ondergaande zon zou kunnen genomen zijn. Dat we op een druilerige regendag zitten zonder kleur vergeten we dan maar even ….

Omdat we dan toch op eenspeciale locatie waren, hebben we nog wat speciale belichting en standpunten geprobeerd, met onderstaand beeld als resultaat.

En dat het een druilerige dag was bewijst onderstaand beeld. Maar Barbara en Rudy hebben het absoluut niet aan hun hart laten komen ….

2 Replies to “Huwelijksfotografie”

Comments are closed.