Mira

Posted on

Concertfotografie is nog steeds een van de “disciplines” waar ik in de fotografie nog graag aan mee doe. Eigenlijk beschouw ik deze vorm van fotografie eerder als een vorm van ontspanning. Ik doe er helemaal mijn zin en zoiets werd reeds door Stef Bos sterk gewaardeerd (in die mate dat al de foto’s op zijn site van mijn hand komen).

Mira trad onlangs op in het Rivierenhof in Antwerpen in het voorprogramma van Stef. Van het een kwam het ander en voor we er beiden erg in hadden zaten Mira en ik “Tête à tête” in een Opwijks sterrenrestaurant (samen met de twee geluidstechnici, maar dat zeggen we er even niet bij) voor het solo optreden van Mira in cc Hof ten Hemelrijk van een heerlijke maaltijd te genieten en te praten over zaken zoals de muziekindustrie, de fotografie en de andere dingen des levens. Om maar te zeggen, een “toffe madam”.

Ga zeker eens naar de site van Mira en – beter nog – laat u eens zien op een van haar concerten. In afwachting daarvan vindt u hier een paar sfeerbeelden. Meer op mijn flickr pagina.