Vaders en dochters

Posted on

‘k Was mijn studio aan het opbouwen voor een studioshoot toen mijn dochtertje binnenwandelde en vroeg of ik een foto van haar wou maken.

Ze is nog geen 6, maar als ze zo verder doet dan windt ze me helemaal rond haar vinger.

Voor de foto heb ik 3 Elinchrom studiolichten gebruikt. Het hoofdlicht komt van links (dat zie je oa aan de schaduw van Myrte die naar rechts achter valt) en bestaat uit een “striplight”, een langwerpige softbox. Aan de rechterkant staat een grote softbox die voor wat invullicht zorgt en tot slot staat er nog een spot met grid op de achtergrond. De foto heeft bijgevolg geen vignettering gekregen in post-production, maar is zo gefotografeerd;

Vaders en dochters, een speciale combinatie.

6 Replies to “Vaders en dochters”

  1. Heel toffe foto. Ik heb trouwens nog es door je galleries op je website “gebladerd” en bij deze: zeer mooi werk! Vooral je bedrijfsreportages vind ik echt knap (de rest uiteraard ook).

    Keep it up!

  2. Danku Roeland, ‘t is altijd fijn om positieve feedback te krijgen over iets dat je nauw aan het hart ligt – zowel mijn dochter als mijn fotografiewerk.

Comments are closed.