Zeynep Sever – Miss België 2009

Posted on

Zeynep Sever werd onlangs Miss België 2009. Niet dat het me geweldig interesseert, die miss verkiezingen, maar onlangs had ik een opdracht voor Caroline Biss, een modehuis van Belgische bodem. En wie liep er mee? Inderdaad, de bevallige Zeynep. In geen 100 jaar zou ik ze herkend hebben, maar eens ik iemand gefotografeerd heb, vergeet ik het gezicht niet gemakkelijk. In het geval van Zeynep kan ik daar nog mee leven.

Ik moest er de voorstelling van de nieuwe collectie fotograferen. Echter, de locatie was niet ideaal (er was enkel een geïmproviseerde “catwalk” in hun hoofdkantoor”), maar het enige dat ze van mij verlangde is dat de kledij “herkenbaar” was.

Uiteindelijk heb ik met 3 reportageflitsen gewerkt. Twee flitsen hangen aan het plafond op ongeveer 45° links en rechts van het model (rechtstreeks, zonder paraplu), en 1 flits hangt rechts achter haar voor wat separatie met de achtergrond.

‘t Was een interessante ervaring en een ontmoeting met de modellen zelf is altijd interessant. Voor herhaling vatbaar …

4 Replies to “Zeynep Sever – Miss België 2009”

  1. Ik zou ze ook niet herkend hebben mocht ik ze op straat tegen het lijf lopen. Nu dus wel 🙂

  2. Amai dat meiske kan wel heel consistent poseren, heb je van die justin clamps gebruikt of superclamps om de speedlites te bevestigen?

Comments are closed.