28 dagen in februari – dag 10

Posted on

28 dagen in februari is een persoonlijk fotoproject, waarbij ik de alledaagse dingen des leven fotografeer, met de nadruk op mijn kinderen Johannes en Myrte, met behulp van om het even welk apparaat dat foto’s maakt ….

… met in dit geval een Nikon D3 met 50 mm f1.4 lens.

Knuffels vind je in alle maten en vormen … en vind je overal in huis.

De knuffels van onze kinderen hebben bed-arrest.  Dat wil zeggen, in principe komen ze het bed niet uit.

In principe

Want uiteraard gebeurt het meer wel dan niet dat ze op een onbewaakt moment toch uit de kamer verdwijnen waar ze “in principe” horen te blijven.  En dan vind je ze letterlijk “overal”, of erger nog, “nergens meer”.  Zo zijn de zoekakties naar de knuffels vlak voor het slapen gaan niet meer op alle handen van een echtpaar te tellen … om de knuffels dan – in het beste geval – op de meest onmogelijke plaatsen te vinden.

Toen ik deze avond in de badkamer kwam, lagen Myrte’s 2 knuffels (dat is een verhaal op zich) boven op mekaar, met Seabert, de zeehond, voorzien van een 3D-bril.

foto verslag
foto verslag

?

!

Gelukkig lag Pony (wat eigenlijk een ezeltje is, maar dat is weer een ander verhaal) er een beetje verlaten bij in het bed van Johannes.

foto verslag
foto verslag

Gelukkig krijgen de kinderen, ondanks alles, steeds een “dikke knuffel” vlak voor het slapen gaan, ongeacht de “knuffels” ….

2 Replies to “28 dagen in februari – dag 10”

  1. Geweldig!!!!!!!!!!!! En dan kennen ze nog het volledige plaatje van knuffels zoeken nog niet (althans niet van schaapje Sigi).

    Dat was pas echt zoeken…

Comments are closed.