28 dagen in februari – dag 9

Posted on

28 dagen in februari is een persoonlijk fotoproject, waarbij ik de alledaagse dingen des leven fotografeer, met de nadruk op mijn kinderen Johannes en Myrte, met behulp van om het even welk apparaat dat foto’s maakt ….

… met in dit geval een Nikon D3 met 50 mm f1.4 lens.

Woensdag.  Halve dag school, en dan wil het al wel eens gebeuren dat de kinderen bij familie opgevangen worden in de namiddag. Vandaag was ook zo’n dag, waardoor ik ze bijna niet gezien heb.  Toen ze ‘s avonds thuis kwamen, waren ze beide moe.  Myrte was met het school gaan zwemmen en ‘s namiddags waren ze nog in een speeltuin gaan spelen.  Voor ouders behoeft dit verder geen commentaar ….

Wat me wel opviel laatst is dat kinderen, van de leeftijd van Johannes, wanneer ze naar toilet gaan, altijd min of meer het volgende roepen wanneer ze klaar zijn;

Ik. Heb. Ka. Ka. Ge. Daan!

Eerst op een normale toon, maar als je niet ogenblikkelijk reageert, gaat dat in crescendo, tot schreeuwens toe.  Is dat iets universeel?  Wordt dat met de genen doorgegeven?

Vandaag is het echter niet zo ver moeten komen ….

En Myrte konden we vanavond ook bij mekaar vegen ….

 

Foto’s verwijderd op vraag van de kinderen – 31/05/2017  .  ‘t Heeft lang geduurd … 🙂

2 Replies to “28 dagen in februari – dag 9”

  1. Ik ken dat toilet-geroep: IK HEB ge-daaan!! Zo herkenbaar. En vanavond kon Ben ook bijeengeveegd worden: in de voormiddag met Oma op stap, namiddag met een vriendje gaan ravotten in de speeltuin en verstoppertje gespeeld en daarna voetbaltraining. En de pijp was uit ;-))).

Comments are closed.