28 dagen in februari – dag 14

Posted on

28 dagen in februari is een persoonlijk fotoproject, waarbij ik de alledaagse dingen des leven fotografeer, met de nadruk op mijn kinderen Johannes en Myrte, met behulp van om het even welk apparaat dat foto’s maakt ….

… met in dit geval een iPhone G4.

Muziek loopt als een rode draad door mijn leven. Op mijn 12de kreeg ik een radio-casetterecorder (voor mensen die geboren zijn na 1995, dat is een soort van radio waarmee je met cassetjes, dat zijn eigenlijk gewoon magneetbanden, muziek kon opnemen en afspelen).  Op mijn 15de kocht ik een beter model en op mijn 18de had ik zo hard gespaard dat ik een hifi-systeem kon kopen …. En om het allemaal nog erger te maken begon ik zo’n dikke 3 jaar terug met gitaar te spelen (correctie, leren spelen).

Geen wonder dat onze kinderen, die bijna altijd muziek horen en al bijna het onderscheid kunnen maken tussen Stef Bos, Raymond van het Groenewoud, Bart Peeters en Bram Vermeulen (al lukt Kapitein Winokio net nog iets beter) stilletjes aan ook de muziekmicrobe te pakken krijgen.

Zo kan Myrte vanaf volgend jaar naar de muziek academie.  Maar omdat ze zo nieuwsgierig en tegelijkertijd gedreven is door muziek – en vooral piano – gaat ze regelmatig bij mensen in de buurt een beetje pianoles volgen. En ik moet haar bijna altijd van het ding sleuren, wat nog net lukt wanneer ik haar vertel op welke dag ze mag terug komen …

‘k Hoop dat ze er plezier blijft in vinden!

foto reportage
foto reportage

 

Sommige foto’s verwijderd op vraag van de kinderen – 31/05/2017  .  ‘t Heeft lang geduurd … 🙂

2 Replies to “28 dagen in februari – dag 14”

 1. muziek…
  de zaligste
  meest gepassioneerde
  helende
  drijvende
  meeslepende
  microbe on earth!

  gogogo Myrte!!!

Comments are closed.