28 dagen in februari – dag 22

Posted on

28 dagen in februari is een persoonlijk fotoproject, waarbij ik de alledaagse dingen des leven fotografeer, met de nadruk op mijn kinderen Johannes en Myrte, met behulp van om het even welk apparaat dat foto’s maakt ….

… met in dit geval een iPhone 4G.

Zwemmen konden ze al.  Myrte heeft een “brevet” van 50 m en Johannes zwemt vlotjes 12.5m.  Allemaal geleerd op vakantie van de – naar wat mijn vrouw beweert – niet onknappe redder bij het zwembad.

Maar technisch gezien was het allemaal nog niet zo indrukwekkend.  En daarom werd besloten om via Sporty toch maar aan te leren wat je beter vroeg dan laat aanleert.  Want vroeg geleerd, ….

Daarom gingen we vandaag van ‘t school recht naar het zwembad. En dat ze er klaar voor waren …..! Oh, u mag 1 keer raden wie de grootste deugeniet is en wie de grootste kapoen.

 

Foto’s verwijderd op vraag van de kinderen – 31/05/2017  .  ‘t Heeft lang geduurd … 🙂

5 Replies to “28 dagen in februari – dag 22”

 1. Ik zocht al lang een nieuwe profielfoto van mezelf, maar ik denk dat ik er nu maar van afzie…

  😉

  Geweldige foto’s

 2. In mijn vrije tijd pleeg ik al eens een foto te maken …. 🙂
  Misschien moet ik er maar mijn beroep van maken … 🙂

 3. Als ik Johannes was, sloeg ik deze foto van mijn zus op minstens 5 verschillende externe harde schijven op…. Compromitterend fotomateriaal wil later nog van pas komen 🙂

 4. Maak u vooral geen zorgen, ik ben zodanig paranoïde als het aankomt op backups maken dat papa dat wel zal gedaan hebben. Trouwens, het internet is geduldig ….
  Enneuh, ik heb hier nog wat foto’s rondslingeren van een assistente die me ooit eens bij een trouw assisteerde. Ook zeer de moeite waard!

Comments are closed.