28 dagen in februari – dag 3

Posted on

28 dagen in februari is een persoonlijk fotoproject, waarbij ik de alledaagse dingen des leven fotografeer, met de nadruk op mijn kinderen Johannes en Myrte.

De ochtendroutine is een noodzakelijk kwaad.  Ouders zullen het heel goed herkennen, de balans tussen vriendelijk vragen voort te doen, je zelf klaarmaken, zien dat de kinderen alles mee naar school hebben, het nieuws op de radio meepikken, kinderen het huis uit krijgen, zelf iets eten en vooral je frustratie in bedwang houden als je merkt dat de bengels ergens ondertussen een stukje lego in mekaar knutselen, met een stuk fruit spelen, een sticker in een boekje willen plakken of dringend nog hun knuffel een dikke kus willen geven …. en dat terwijl de klok seconde per seconde voort tikt.

Wij wonen op zo’n 5km van de school van de kinderen, iets wat ik probeer elke dag met hun te fietsen, tenzij regen, sneeuw, ijzel of andere “el nino” gerelateerde weerfenomen (heb’t ge’m) dit onmogelijk maken.

Deze beelden van Johannes, gefotografeerd met mijn mobieltje en getoond in chronologische volgorde, geven een sfeerbeeld van een doordeweekse, “event-free” ochtend weer …. deze ochtend, 3 februari 2011.

 

Foto’s verwijderd op vraag van de kinderen – 31/05/2017  .  ‘t Heeft lang geduurd … 🙂

2 Replies to “28 dagen in februari – dag 3”

  1. Oh wat is dit herkenbaar … En dan tussen de ochtenddrukte door er ook nog aan denken om foto’s te maken … Hoed af, ‘superdaddy’ Jurgen!
    Ik hoop dat je het volhoudt want dit smaakt naar meer.

    Katleen

Comments are closed.