Fileleed op de Brusselse ring

Posted on


… een kettingbotsing op de Brusselse ring, en het verkeer zit muurvast.

Het fantastische aan het statuur van een freelance fotograaf is dat wanneer je niet de deur uit moet voor een opdracht je gewoon van thuis uit je ding kan doen. Vanuit mijn badkamer zie ik net een stukje van de E314 in Wilsele en het is daar ook elke dag “prijs”. Ik “prijs” me dan gelukkig dat ik dan in mijn badkamer sta, en niet in de file.

‘k Zou er trouwens compleet onnozel van worden om elke dag te moeten pendelen. Enerzijds chapeau voor die pendelaars die elke dag de moed hebben om in de file te gaan staan aanschuiven, maar anderzijds is het ook een beetje hun “keuze”. Enfin, de gasten te paard op de Filippijnen hebben daar geen last van.

One Reply to “Fileleed op de Brusselse ring”

  1. Wat een synchroniciteit ! Net vandaag ga ik de knoop doorhakken om mijn vaste job (15jr) op te geven voor een tijdelijke omdat de files niet alleen tijdverlies zijn, maar ik na elk traject zo opgelucht was dat er niks erg gebeurd was.Het is even doorbijten , maar nu gaat de postzegel op de brief en de brief in de bus.I will be back.

Comments are closed.