Spelen

Posted on

Om de geest fris te houden en de dingen eens op een andere manier te zien dan de manier die mijn klanten willen zien, vind ik het belangrijk af en toe eens te “spelen” met fotografie. Daarmee wil ik zeggen, gewoon even wat kiekjes maken zonder heel veel na te denken waarvoor ik de foto ga gebruiken, of het commerciële waarde heeft en wat anderen ervan gaan denken.

Gisteren was het dan weer speeltijd. ‘s Ochtends had ik het al voelen aankomen, want ik stond op de uitkijk naar de courierdienst die mijn nieuwe AF-S Nikkor 14-24 1:2.8 ED lens zou brengen die ik daags voordien besteld had.

En ja, nog voor 10h stonden ze er mee aan de deur. In de namiddag heb ik dan even vrij genomen – hé, ik werk wel dikwijls zaterdag en soms zelfs de zondag, zodat ik een half dagje vrij gedurende de week geen echte luxe vind – om in en rond Leuven wat beelden te schieten.

De meeste onderstaande beelden zijn gemaakt op 14mm, lekker breed dus.

Fotgrafen die zin hebben in een in goede staat verkerende AF-S Nikkor 12-24 1:4 G ED DX lens mogen zich aanmelden voordat hij op eBay geplaatst wordt.
3 Replies to “Spelen”

  1. Die 14-24mm is een geweldig lensje! Ik ben blij dat ik ze gekocht heb.

Comments are closed.