Stef Bos 2008

Posted on

Stef Bos is weer in het land. Na zijn mega productie verleden jaar (waar hij meer dan 10 muziekanten meesleurde naar alle hoeken van Nederland en België) heeft hij dit jaar voor een veel intiemere bezetting gekozen. 3 extra muziekanten en dat is het. Stef Bos in 2008!

Afgelopen zondag speelde hij in Lier (cultureel centrum De Mol). Het werd een mooie avond. Eerst had ik met hem een lang gesprek over de situatie in Zuid-Afrika (krijgen ze de organisatie van de wereldbeker in orde, hoe zit het met de frequente stroompannes, wat doet AIDS met de bevolking en wat zijn de oplossingen en gevolgen van deze epidemie, hoe kijken we naar religie en godsdienst in het algemeen en in Zuid-Afrika in het bijzonder …). Kortom, een boeiend gesprek tussen twee mensen die Zuid-Afrika in hun hart dragen.

En daarna was het tijd voor Stef om op het podium zijn ding te doen. Mooie verhalen kwamen eruit. Nieuwe inzichten in het leven legde hij bloot. Zijn ziel te grabbel gooien voor iedereen die het wil horen. En steeds met een vette knipoog of een “venijn in de staart”.

Stef Bos, anno 2008.

2 Replies to “Stef Bos 2008”

  1. Danku! Ik vind het feit dat er nog een spot hangt ook wel iets hebben, dat balanceert de foto voor mij mooi.

Comments are closed.