Stef en Alex

Posted on

Stef Bos is weer in’t land.

Ik weet het, velen onder jullie halen nu eens je schouders op … en ik deed dat tot een 5-tal jaar terug waarschijnlijk ook bij die mededeling. Ondertussen weet ik wel beter …. (verstand komt maar met de jaren, nietwaar).

Zo dat was dan en dit is nu. Gisteren kwam Stef samen met zanger en singer songwriter Alex Roeka naar de Arenbergschouwburg in Antwerpen. Beider nieuwe Cd werd er voorgesteld.

Bovendien werd de DVD Storm, een DVD met het integrale concert dat Stef vorig jaar bracht en waarvoor ik de fotografie gedaan heb, ook boven de doopvont gehouden.

Ik kreeg uiteraard een exemplaar, een goedkeurende blik van Stef en felicitaties van de voltallige “juri”.

‘t Is mijn eerste publicatie in een boekje van een DVD, ‘k sta er helemaal alleen in (geen andere fotografen) en ik ben apetrots!

Bovendien liet Stef zich ontvallen dat hij voor zijn gloednieuwe website (ook dat nog) enkel nog met mijn foto’s zou willen werken. Doomke werd gelijk weer 2 centimeter groter ….

4 Replies to “Stef en Alex”

  1. Dag Jürgen, ‘k was door de drukte verschrikkelijk achterop geraakt met bloggen, maar ik heb hier vandaag dubbel en dik mijn schade ingehaald… en genoten van heerlijke fotografie! Bedankt!

  2. Meer dan verdiend, deze eer.
    Proficiat en als ik Stef hoor zingen wordt ik steeds weer zo stil van zijn teksten.

Comments are closed.