Workshop Flitsfotografie

Posted on

Nieuwe workshop flitsfotografie – zaterdag 3 oktober 2009 – start om 14h te Leuven (Wilsele).

De workshop behandelt de basis van flitsfotografie. Er wordt uitgelegd – aan de hand van voorbeelden – hoe flitsfotografie werkt en wat de invloed is van veranderingen van de instellingen op de camera en de flits tov het onderwerp. We bespreken de invloed van softboxen en paraplu’s op het resultaat, er wordt geleerd draadloos te flitsen en de flitsen en camera manueel in te stellen. Voorts lichten we de invloed van bepaalde type filters toe.

Elke cursist krijgt een “syllabus” van 3 bladzijden met de basis van flitsfotografie – die we tijdens de workshop bespreken – toegelicht, alsook een CD met uitgewerkte voorbeelden, waarin camera- en flitsinstellingen worden besproken (met f-stops, afstanden, etc …).

Van de cursisten wordt verwacht dat ze een basiskennis fotografie hebben, vertrouwd zijn met de begrippen sluitertijd en diafragma en bij voorkeur beschikken over een (digitaal) reflextoestel. Indien je geen flits hebt kan je er tijdens de workshop lenen voor de duur van de workshop.

Na een beetje (geïllustreerde) theorie gaan we ook effectief foto’s maken op locatie. Tot slot worden de resultaten daarvan op computer bekeken en wordt een nabespreking gehouden.

De duurtijd is ongeveer 4 uur (tot ong 18h).

Prijs: 95€, incl BTW en cursusmateriaal (syllabus, CD met uitgewerkte voorbeelden).

Bij interesse, gelieve mij te contacteren via workshop apestaartje jurgendoom punt be. Plaatsen zijn beschikbaar op “first come first serve” basis. Maximum 6 personen (om persoonlijke aandacht te kunnen garanderen)!

Hier kan je zien hoe zo’n workshop in elkaar zit en wat de commentaren zijn ….

Jürgen Doom

2 Replies to “Workshop Flitsfotografie”

Comments are closed.