Shanghai

Posted on

De maand september is ongemeen druk geweest voor mij. Heel veel opdrachten, heel veel gewerkt, heel wat uren achter de computer gesleten, kilometers gevreten en weinig geslapen.

En dan komt het er soms niet meer van om wat te bloggen. ‘k Heb zelfs bijna geen blogs meer gelezen de afgelopen weken. Enkel Photokina in Keulen heb ik nog kunnen meepikken, dankzij vriendelijke mensen als Serge, Bert, Ake, Pieter en Piet ….

En nu, wel, nu komt er toch een dagje rust. Of toch niet. Ik sta op het punt voor een week te vertrekken voor een opdracht in Shanghai. In China.

Ik moet toegeven dat het wel wat stress met zich meebrengt. Tussen mijn opdrachten van de afgelopen maand door kwam er nog eens de planning van deze trip (vliegtuigtickets bestellen, internationaal paspoort aanvragen, visum aanvragen, emailen met de klant, nadenken over het materiaal dat meemoet, etc ….).

Maar nu is alles zo goed als klaar. Valiesje is gemaakt, ‘t materiaal zit in mijn handbagage, alle noodplannen zijn nog eens grondig doordacht (wat als mijn achtergrond niet toekomt, wat als mijn computer crasht, ….) en ik ben zelfs al ingechekt. Gisteren avond online gedaan.

Als ze me nu niet op de snelweg overhoop rijden hang ik deze nacht op zo’n 11km hoogte richting China.

Als ik daar gemakkelijk op het internet kan dan post ik wel wat berichtjes, anders zal het voor na volgende week zijn.

dzai jien.

4 Replies to “Shanghai”

  1. Shangai… niet slecht zou ik zeggen…
    ‘k Zal ik intussen m’n opdrachten in Scherpenheuvel, Melle en Zichen-Zussen-Bolder wel afwerken 😉

  2. Awel, prettige en goeie reis en ook een behouden terugkomst, hopelijk een toffe opdracht en tot binnenkort !

  3. Jürgen, ik ben wel benieuwd naar jouw relaas van deze opdracht en je verblijf ginds

Comments are closed.