Home

Freelancefotograaf Jürgen Doom – Leuven

Hallo!  Ik ben Jürgen Doom, freelance fotograaf uit Leuven en ik heb een grote interesse  in het maken van knappe beelden voor uw bedrijf.

Ik specialiseer in bedrijfsfotografie in het algemeen en architectuurfotografie en portretfotografie in het bijzonder.  Voorts kan je me contacteren voor allerhande reportages (geen huwelijken) voor tijdschriften, magazinen, reclamebureau’s etc. en voor videoreportages.

Bedrijfsfotografie

Als bedrijfsfotograaf fotografeer ik voornamelijk voor allerhande Belgische en buitenlandse bedrijven.  Zo maak ik foto’s in opdracht van bedrijven in diverse sectoren, zoals de bouwsector, maar ook voor tijdschriften en magazines, voor reclamebureau’s en in het algemeen voor bedrijven die foto’s nodig hebben van hun productieproces of foto’s van hun producten, goederen of diensten.

Je kan me dus terugvinden op zowel werven, in HR- of advocatenkantoren, bij multinationals of bij eenmansbedrijven.

Allen hebben ze 1 aspect gemeen en dat is dat ze over goede beelden willen beschikken om hun goederen of diensten in de kijker te zetten.

Portretfotografie

Voorts heb ik een speciale affiniteit voor portretfotografie.  Over de jaren heen heb ik duizenden mensen gefotografeerd.  Ik heb daarbij zowel ‘gewone’ werknemers voor mijn lens gehad, als de meest bekende personen die over portretfoto’s moesten beschiken.  En al die mensen benader ik op dezelfde manier: met respect voor het individu en met steeds een goed beeld in het achterhoofd.

Architectuurfotografie

Naasgt portretfotografie heb ik een grote interesse in alles wat met gebouwen, architectuur, ruimtes en volumes te maken heb.  Architectuurfotografie blijf ik een grote uitdaging vinden om goed in beeld te brengen, maar tegelijkertijd geeft het veel voldoening als de klant het beeld nuttig kan gebruiken en inzetten.

Video

Bedrijfsreportages kunnen uiteraard ook met bewegend beeld gemaakt worden.  Soms is een korte video het ideale supplement van foto’s.  Ik kan u beiden aanbieden: een sfeerreportage met bewegende beelden en foto’s voor publicatie in bedrijfsmagazinen, online sociale media of reclamecampagnes.